Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@12:48:39 GMT

افزایش درد بیماران خاص در بیمه دانای فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۴۶۷۱

افزایش درد بیماران خاص در بیمه دانای فرهنگیان

خبرگزاری فارس ـ‌ حسین معافی؛ بیشتر افراد جامعه بیمه تکمیلی درمان را برای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج انتخاب و هزینه‌های آن را پرداخت می‌کنند تا در روزهای سخت، درد کمتری بابت هزینه‌های سنگین درمان داشته باشند.

بیماری‌های سرطان، MS ‌­،EB‌، هموفیلی، تالاسمی و نارسایی‌های کلیه از شایع‌ترین بیماری‌های خاص هستند که متأسفانه به علت شرایط نامناسب زیست‌محیطی روزبه‌روز در حال گسترش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیانه هزینه‌های زیادی در کشور صرف درمان بیماران خاص می‌شود که باید آموزش‌های لازم و پیشگیری‌های موردنیاز در جامعه انجام شود.

در اول تیرماه ۱۴۰۱ بیمه تکمیلی دانا جایگزین بیمه آتیه‌سازان حافظ برای شاغلین آموزش‌وپرورش شده و قرار است که این بیمه به‌صورت خودگردان ارائه خدمات کند.

پیش‌ازاین، روش بیمه تکمیلی فرهنگیان به‌صورت صندوقی بود که مورد رضایت همکاران فرهنگی نبود، لذا با سازوکاری جدید، تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت بیمه دانا برای تغییر از روش «صندوقی» به «بیمه‌گری» انجام شد.

سال‌های گذشته بیمه تکمیلی فرهنگیان به‌صورت صندوقی و حق بیمه ماهانه آن‌ها ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود ولی حق بیمه تکمیلی دانا ماهانه تقریباً دوبرابر افزایش پیدا کرده است به امید آنکه خدمات بهتر و بیشتری دریافت کند که در برخی موارد مانند پرداخت برخی از هزینه‌های دندان‌پزشکی و عینک این امر محقق شده است.

شوربختانه در قرارداد جدید بیمه دانا بیماران خاص و صعب‌العلاج درد بیشتری را بابت هزینه‌های درمان و دارو باید تحمل کنند، بیمه آتیه‌ساز حافظ برای بیماران خاص دفترچه‌هایی صادر می‌کرد که شرایط ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته می‌شد هم  هزینه‌های درمان زودتر پرداخت می‌شد و هم داروهای غیر بیمه‌ای را بدون سقف و تمام‌وکمال پرداخت می‌کردند ولی در بیمه دانا چنین فرایندی وجود ندارد.

طی اخباری که از نمایندگی بیمه دانای اراک و اداره کل آموزش‌وپرورش استان مرکزی دریافت شده، بیماران خاص باید داروهای غیر شیمی‌درمانی را که تحت حمایت بیمه پایه قرار ندارند، به‌صورت آزاد پرداخت کنند و این امر باعث نارضایتی و اعتراض همکاران فرهنگی شده و افزایش هزینه‌های درمان به‌ویژه برای همکارانی که در خانواده بیمار خاص دارند و از بیمه تکمیلی دانا نیز بهره‌مند هستند، افزایش‌یافته است.

درخواست تمام فرهنگیان از مسئولین وزارت آموزش‌وپرورش  این است که در اولین فرصت این موضوع مهم را که باعث نارضایتی خیلی از معلمان شده، بررسی و شرایطی را فراهم کند که مانند سابق، بیماران خاص نیز بتوانند داروهای درمانی مناسب خود را تهیه و هزینه‌های آن توسط بیمه دانا به طور کامل پرداخت گردد، در غیر این صورت روزبه‌روز به معارضین بیمه تکمیلی دانا در آموزش‌وپرورش افزوده می‌شود و باعث نگرانی فرهنگیان و مسئولین خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگیان خدمات درمانی فرهنگیان بیمه تکمیلی بیمه تکمیلی دانا آموزش وپرورش بیماران خاص بیمه دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان