Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش، بخشنامه پوشش درمان تکمیلی فرهنگیان را به استان‌ها ابلاغ کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش بخشنامه پوشش درمان تکمیلی فرهنگیان را به همراه فرم‌های مربوط به ثبت‌نام اولیه، انصراف و تغییرات، برای سال 1400-1399 به استان‌ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این بخشنامه به این شرح است:
همکارانی که طی سال گذشته پوشش بیمه تکمیلی حوزه ستادی (طرح صندوقی) بوده‌اند باید به تعداد افراد تحت پوشش حق بیمه تکمیلی از فیش حقوقی آن‌ها کسر شود.
همکارانی که تغییری در اطلاعات افراد تحت تکفل ایشان به وجود نیامده کما فی السابق تحت پوشش خواهند بود.
تمامی همکاران باید با مراجعه به نشانی اینترنتی rasatpa.ir/sso/login?service
مطابق با راهنمای پیوست، نسبت به بررسی پوشش بیمه تکمیلی خود و افراد تحت پوشش اقدام نمایند.
در صورت صحت مشخصات بیمه شده اصلی و افراد تحت پوشش، نیاز به انجام تغییرات نیست.
در صورت مغایرت هرکدام از بند‌های اطلاعات مندرج در جدول موجود در سامانه رسا با مشخصات بیمه شدگان، ضروریست فایل اکسل پیوست این نامه برای پرسنل اصلی و افراد تحت پوشش، تکمیل و برروی CD تحویل اداره بیمه و درمان شود.

تمامی همکاران محترمی که مشمول یکی از بند‌های ذیل می‌شوند:
الف) تاکنون تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی نبوده اند.
ب) با افزایش و یا کاهش تعداد افراد تحت تکفل و یا وجود مغایرت در اطلاعات بیمه شدگان و اطلاعات مندرج در سامانه رسا، مواجه بوده اند.
ج) از سال 1396 به بعد وارد حوزه ستادی شده و از حوزه ستادی حقوق دریافت داشته اند، ولی برای انتقال اطلاعات خود و افراد تحت تکلفشان از محل خدمت قبلی به حوزه ستادی، به اداره بیمه و درمان حوزه ستادی مراجعه ننموده اند.
باید اطلاعاتشان را در فایل اکسل (پیوست) تکمیل و برروی یک CD حداکثر تا تاریخ 20 اسفند 1399 تحویل اداره بیمه و درمان نمایند.

مبلغ بیمه برای تمامی متقاضیان بیمه تکمیلی به تفکیک نوع پوشش به این شرح است:
1-حق بیمه ماهیانه در طرح "الف" برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و افراد تحت‌تکفل ایشان که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ 850000 ریال می‌باشدکه تماماً از حقوق کارمند کسر می‌شود.
2- حق بیمه ماهیانه در طرح "الف" با توجه به خدمات ارائه شده برای والدین و همسر کارکنان مونث که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ 760000 ریال می‌باشد که تماماً از حقوق کارمند کسر می‌شود.
3- حق بیمه ماهیانه در طرح "ب" برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت‌تکفل ایشان که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ 495000 ریال می‌باشدکه تماماً از حقوق کارمند کسر می‌شود.
4- حق بیمه ماهیانه در طرح "ب" برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد تحت‌تکفل ایشان که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ 495000 ریال می‌باشد که تماماً از حقوق کارمند کسر می‌شود.
5- در طرح "ب" والدین تمامی کارکنان و همسر کارکنان مونث (قرارداد نوع دوم) مطابق با جدول و مفاد شیوه‌نامه پیوست با مبلغ سرانه 760000 ریال به ازای هر نفر تحت پوشش قرار می‌گیرند.
ه) کارکنان سازمان‌های وابسته همچون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، نهضت سوادآموزی، سازمان مشارکت‌های مردمی، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، دانشگاه شهید رجایی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... همچون سنوات گذشته و به شرط تأمین و پرداخت صد درصد حق بیمه می‌توانند تحت پوشش قرار گیرند.
3-در صورت هرگونه حذف و یا انصراف از پوشش تکمیلی درمان، تکمیل فرم انصراف (پیوست) توسط بیمه شده اصلی و تحویل به ادراه‌ی بیمه و درمان در موعد مقرر الزامی است.
لازم به ذکر است در صورت دریافت هرگونه خسارت و یا خدمات از مراکز طرف قرار داد بیمه گر، ازتاریخ 2 اسفند 1399 به بعد توسط بیمه شده امکان انصراف از پوشش بیمه تکمیلی درمان وجود نخواهد داشت.
4-امکان استفاده از پوشش بیمه تکمیلی به صورت انتخابی برای اعضای خانواده وجود ندارد و در صورت بهره مندی پرسنل اصلی از پوشش بیمه تکمیلی، تمامی اعضای خانواده الزاماً باید تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند.
5- درصورت انتخاب یکی از پوشش‌های بیمه‌ای طرح الف یا طرح ب، توسط بیمه شده اصلی، تمام افراد تحت تکفل ایشان، هم همان پوشش را خواهند داشت و امکان انتخاب دو طرح مختلف برای پرسنل اصلی و افراد تحت تکفل وجود ندارد.
6- تمامی کارکنان در قرارداد گذشته تحت پوشش بیمه‌ای طرح ب (صندوقی) می‌باشند، در صورتیکه پرسنل اصلی تمایل دارد همچنان همان طرح صندوقی برای ایشان اجرا شود کما فی السابق تحت پوشش خواهند بود.
در صورتیکه پرسنل اصلی (بیمه شدگان سنوات گذشته) متقاضی تغییر پوشش بیمه‌ای خود و افراد تحت تکلفشان از طرح ب (طرح جاری) به طرح الف باشند؛ می‌بایست فرم تقاضای پوشش بیمه تکمیلی طرح بیمه گری (الف) (پیوست) را تکمیل و به اداره‌ی بیمه و درمان اعلام نمایند.
7- مهلت ارسال مدارک حذف و اضافه‌ی بیمه‌ی تکمیلی حداکثر تا تاریخ 20 اسفند 1399 بوده و بعد از این تاریخ امکان حذف و اضافه و ارسال مدارک، میسر نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ابلاغ بخشنامه پوشش پوشش بیمه تکمیلی افراد تحت تکفل افراد تحت پوشش بیمه و درمان پرسنل اصلی حوزه ستادی بیمه شده ی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۲۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال